Football League : Οι ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Football League : Οι ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Η τιμωρία της ολικής απαγόρευσης απόκτησης ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών θα επιβάλλεται στις ομάδες της Football League που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Εγκρίθηκαν την Παρασκευή (25/5) από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι ποινές που θα ισχύουν για τις ομάδες της Football League οι οποίες δεν θα αδειοδοτηθούν, καθώς επίσης η διαδικασία επιτήρησης των ομάδων της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα για τις ΠΑΕ της Football League, καθώς και εκείνες που υποβιβάζονται από τη Super League, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης αδειοδότησης, θα επιβάλλεται η ποινή της ολικής απαγόρευσης μεταγραφών για ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών, με δυνατότητα μεταγραφής απεριορίστου αριθμού Ελλήνων ή γηγενών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών, καθώς και η ανανέωση απεριορίστου αριθμού των υφισταμένων συμβολαίων (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας).

Επίσης, ορίζεται διαδικασία δύο (2) σταδίων επιτήρησης, η οποία λήγει τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο κάθε αγωνιστικής περιόδου. Η μη εκπλήρωση των κριτηρίων επιτήρησης στο πρώτο στάδιο (Φεβρουάριος) τιμωρείται με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών στο τρέχον πρωτάθλημα, και στο δεύτερο στάδιο (Απρίλιος) με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών στο επόμενο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ