Αγκάνθο : «Πολύ κοντά στον Άρη ο Ερέρα»

Αγκάνθο : «Πολύ κοντά στον Άρη ο Ερέρα»

Ο Νταβίντ Αγκάνθο αποκάλυψε ότι ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη και αναφέρθηκε στο προφίλ του Ισπανού τεχνικού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο, αποκάλυψε πως ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται πολύ κοντά στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Επίσης, αναφέρθηκε στο προπονητικό προφίλ του Ισπανού τεχνικού και στη συμβουλή που θα του έδινε.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5»:

Για τον Ερέρα: «Είναι πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πολλά χρόνια στην Ισπανία, έχει εμπειρία και μπορεί να ανταπεξέλθει στον Άρη. Μάλιστα, απ’ όσο γνωρίζω, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει. Έχω μιλήσει και με τον προπονητή και με τον Ραούλ Μπράβο. Χαίρομαι που ο Άρης επέστρεψε στη Super League».

Για το προπονητικό προφίλ του Ερέρα: «Είναι ένας προπονητής που καταλαβαίνει τον παίκτη. Ίσως αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην αρχή, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα διαφέρει από το ισπανικό. Το θετικό είναι ότι καταλαβαίνει αμέσως το στιλ και τις ικανότητες του κάθε παίκτη, έτσι μπορεί να τον τοποθετήσει στην πιο κατάλληλη θέση».

Για το αν σκοπεύει να μιλήσει ξανά με τον Ερέρα: «Δεν θα μιλήσω ξανά μαζί του. Ο ίδιος είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα έρθει στον Άρη».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Ερέρα: «Αν με ρωτούσε θα του έλεγα να πάει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Είμαι ερωτευμένος με τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι το συμβόλαιό του, αν και έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ