Ιντζόγλου : «Ο κόσμος αναγνώρισε ότι δίναμε την ψυχή μας»

Ιντζόγλου : «Ο κόσμος αναγνώρισε ότι δίναμε την ψυχή μας»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε με to10.gr για την επίτευξη του στόχου της ανόδου και την συμπαράσταση των οπαδών του Άρη, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της συμμετοχής στη Superleague

Οι οπαδοί του Άρη γέμισαν το Κλεάνθης Βικελίδης στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, θέλοντας να χειροκροτήσουν την ομάδα που πέτυχε τον στόχο της επιστροφής στη Superleague. Χαρίζοντας στους παίκτες μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, όπως παραδέχεται και στη συνέντευξη του μέσα από to10.gr ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο Έλληνας μέσος ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας του Άρη, καθώς συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μουμίν στα αμυντικά χαφ, ενώ βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Προέρχεται από καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του Χαράλαμπος ήταν αμυντικός στην ΑΕΚ, με συμμετοχές και στην εθνική μας ομάδα, ενώ ο θείος του Θανάσης ήταν επιθετικός στον Πανιώνιο.

Ο Λεύτερης Ιντζόγλου, μετά την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Ηρακλή, φαίνεται ότι βρίσκει στο Κλεάνθης Βικελίδης την ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Αναφέρθηκε στο τελευταίο αντίο του Νέτο, στο πώς κύλησε η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τους παίκτες του Άρη, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εσάς αυτό με τον Πανσερραϊκό, καθώς ο κόσμος σας ευχαρίστησε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Πως το βιώσατε;

«Ήταν η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ήταν σαν γιορτή. Ήταν και το αντίο του Νέτο με την φανέλα της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του και ελπίζω να χάρηκαν τη νίκη».

Μια που αναφέρθηκες στον Νέτο, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τελειώσει την καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής, έτσι;

«Εννοείται, αυτό είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε χειροκροτεί και να σε αποθεώνει ένα ολόκληρο γήπεδο. Ήταν πολύ όμορφες οι στιγμές. Είναι δύσκολο να βιώνεις το τελευταίο σου παιχνίδι. Τόσα χρόνια και στην ομάδα, αλλά και στο ποδόσφαιρο σαν επαγγελματίας. Ο Νέτο έζησε πολύ όμορφες στιγμές».

Πώς πέρασε αυτή η χρονιά; Μετά την περσινή αποτυχία, η άνοδος φάνταζε μονόδρομος, σωστά;

«Ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός. Θεωρώ ότι καλά κάναμε και από την αρχή της προετοιμασίας, ήμασταν ταπεινοί και μαζεμένοι, σε ότι αφορά τις δηλώσεις μας. Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τι έπρεπε να κάνουμε και μόνο. Ξέραμε ότι έπρεπε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η Football League είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, αλλά τελικά πήγαν όλα καλά και πετύχαμε τον στόχο μας και σχετικά νωρίς».

Λευτέρη, τι είναι αυτό που είχε φέτος η ομάδα, που δεν το είχε την περσινή αγωνιστική περίοδο και κατάφερε να πετύχει στον στόχο της;

«Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έλειπε από την περσινή ομάδα. Θεωρώ, όμως, ότι τα μεγάλα μας όπλα στο πρωτάθλημα που διανύουμε ήταν το καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, το κοινό κίνητρο για να φέρουμε τον Άρη στην φυσική του θέση. Επίσης, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και η σωστή χημεία στα αποδυτήρια. Τόσο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε θέμα χαρακτήρων».


Αυτή την εικόνα που βλέπαμε και εμείς, εννοείς, με την ομάδα να λειτουργεί όντως σαν μια γροθιά. Από τους πανηγυρισμούς των γκολ μέχρι και τον τρόπο που διαμαρτυρόσασταν…

«Έτσι ακριβώς. Δέσαμε σαν χαρακτήρες και βάλαμε πάνω από όλα το καλό του Άρη. Είτε αυτοί που έπαιζαν ως βασικοί, είτε αυτοί που έμπαιναν ως αλλαγές , είτε αυτοί που περίμεναν την ευκαιρία τους για να μπουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Όλοι μαζί το πετύχαμε αυτό».

Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκες την πρόταση του Άρη, υπήρχε στο μυαλό σου και η επόμενη μέρα;

«Φυσικά και αυτό ήταν στο μυαλό μου. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι στο μυαλό όλων των παικτών ήταν να αγωνιστούν μαζί του στην Superleague. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά».

Εσύ έχεις και συμβόλαιο με τον Άρη;

«Ναι, ναι έχω και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Άρη, τώρα που πετύχατε τον στόχο σας;

«Η στήριξη του κόσμου ήταν φοβερή. Δεν υπήρχε γήπεδο, δεν υπήρχε παιχνίδι, στο οποίο να μην είχαμε συμπαράσταση από οπαδούς του Άρη. Όπου πηγαίναμε ήταν δίπλα μας. Παρά την στεναχώρια που είχε για τα δύσκολα αυτά χρόνια, μας στήριξε και έβλεπε ότι βγάζαμε πάθος και ψυχή. Είχαν και οι οπαδοί μας σιγουριά ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση του και τον χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ