ΑΟ Χανιά Κισσαμικός – Αχαρναϊκός 4-1

ΑΟ Χανιά Κισσαμικός – Αχαρναϊκός 4-1

Με χατ-τρικ του Γιώργου Ξυδά ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός επικράτησε με 4-1 του Αχαρναϊκού, ο οποίος έπαιζε ένα από τα τελευταία παιχνίδι του στη Football League.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε του Αχαρναϊκού με 4-1. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πιθανώς να ήταν το προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Μενιδίου στη Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 13′ είχαν δοκάρι με τον Γκίνη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ξύδας άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 2-0 στο 32ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 40 με τον Μεγαλοοικονόμου. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου σαρανταπενταλέπτου, οι Χανίωτες κέρδισαν πέναλτι με τον Ξύδα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντάγκρας, ο οποίος αστόχησε, αλλά στην δεύτερη προσπάθεια έκανε το 3-1.

Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ξυδάς ολοκλήρωσε μία εξαιρετική εμφάνιση με χατ-τρικ, κάνοντας το 4-1 για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καρδάση με δεύτερη κίτρινη στο 88′.

 

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Καλούδης, Ξύδας, Ντάγκρας (68′ Βρεττός), Λεό

Αχαρναϊκός: Καλογεράκος, Καρδάσης, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ιωακειμίδης, Τζανέτος (68′ Τζανουλίνος), Χαραλαμπόπουλος, Καρβουνίδης, Ξαγοράρης, Τοπτίδης, Εζουμέζου (56′ Γεωργόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ