Βέροια – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2

Βέροια – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Χούσο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε εκτός έδρας της Βέροιας (2-0). Ο Καραϊσκάκης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο με τον Λουκίνα να βρίσκεται δύο φορές (13′, 22′) σε πλεονεκτική θέση, αλλά να βλέπει αρχικά τον Γιαγκόζη και μετέπειτα […]

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Χούσο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε εκτός έδρας της Βέροιας (2-0).

Ο Καραϊσκάκης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο με τον Λουκίνα να βρίσκεται δύο φορές (13′, 22′) σε πλεονεκτική θέση, αλλά να βλέπει αρχικά τον Γιαγκόζη και μετέπειτα τον Δαμιανάκη να τον σταματάνε. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή με τον Χούσο να περνάει στη θέση του Τσοντάκη, ο οποίος δέχτηκε αγκωνιά και έφυγε άμεσα για το νοσοκομείο.

Η αλλαγή του Παπαβασιλείου αποδείχτηκε «χρυσή», αφού ο 30χρονος μέσος επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Βέροιας και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν περισσότερο την πίεση τους και ο Βανκεβάι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83′, όταν είδε το πλασέ του να διώχνεται πάνω στη γραμμή. Τελικά, ο Καραϊσκάκης κλείδωσε τη νίκη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Χούσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαγκόζη, κάνοντας το 2-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Αρτινούς που βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματα τους, ενώ η Βέροια δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας.

Βέροια (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (Οφέι 59’), Λίταινας (Νυκτάρης), Μπαστιάνος, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (24’ Χούσος), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Κόλινς, Μακρής, Γυφτοκώστας, Κυριάκης, Μακρίδης, Λουκίνας (81’ Ευαγγέλου).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ