Ο ειδικός ρόλος του Νέτο

Ο ειδικός ρόλος του Νέτο

Ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, αγωνιζόμενος , μάλιστα, ως επιτελικός μέσος.

Ο Ντάρσι Νέτο θα είναι το πρόσωπο της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό θα είναι άλλωστε το τελευταίο παιχνίδι του Βραζιλιάνου στο γήπεδο που λατρεύτηκε, καθώς θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται, φυσικά, να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα αλλά σε θέση έκπληξη, καθώς σύμφωνα με τις δοκιμές που έγιναν, ο Νέτο θα αγωνιστεί ως επιτελικό χαφ. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να χρησιμοποιήσει αυτούς που είχαν μέχρι τώρα τις περισσότερες συμμετοχές, προκειμένου να αποθεωθούν από τον κόσμο.

Ο Καντιμοίρης θα είναι τερματοφύλακας, ο Τζανακάκης στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος στο αριστερό και οι Σόουζα και Δεληζήσης θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Οι Μουμίν και Ιντζόγλου θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, οι Μπαργκάν και Πλατέλλας στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής και ο Διαμαντόπουλος στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ