Σπανός : «Θα τιμήσουμε τον Άρη μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Σπανός : «Θα τιμήσουμε τον Άρη μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα της Σπάρτης έκανε έκκληση στον κόσμο προκειμένου να γεμίσει την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό το γήπεδο και να χειροκροτήσει τους παίκτες του Άρη.

Ο Αρης πέρασε με επιβλητικό 3-0 από τη Σπάρτη, με τον Δημήτρη Σπανό να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του είναι σωστοί επαγγελματίες μέχρι το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο προκειμένου να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο ώστε να χειροκροτήσει τους παίκτες στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τον Πανσερραϊκό.

«Κάποιος νόμιζε ότι ήταν αγγαρεία, με τη διαφορά πως όταν είσαι στον Άρη ποδοσφαιριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει ποτέ αγγαρεία. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να το κλειδώσουμε πιο νωρίς. Αλλά δεν είχαμε τον ρυθμό για να τον κλείσουμε πιο πολύ στο καρέ του, ήταν οι τραυματισμοί του αντίπαλου. Θέλαμε μία καθαρή νίκη και το πετύχαμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθε τόσο μακριά, αλλά ο Αρειανός τα έχει συνηθίσει αυτά, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη όπως του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν».

Τέλος, σχολίασε: «Σαν φιλοσοφία ανθρώπου, όταν έρχομαι στην ομάδα, νιώθω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Στον Άρη δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε ότι θα θέσουμε την συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο. Θα τιμήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το κίνητρο του κάθε επαγγελματία. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη. Αν τους αδίκησα τους ζητώ συγγνώμη, αλλά το έκανα με μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας».

Τσουμάνης : «Δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω»
Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα  στην Σπάρτη, με τον ίδιο να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου: «Παίξαμε σοβαρά, όπως έπρεπε να κάνουμε. Δεν αγωνίστηκε όσα περίμενα φέτος, αλλά δεν θα δημιουργούσα κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, σε μία ομάδα που είμαι για τέταρτη χρονιά. Εχουμε άλλα δύο ματς, πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ