Έκανε σκάουτινγκ για τον Ολυμπιακό και βρέθηκε… τεχνικός διευθυντής στον Άρη

Έκανε σκάουτινγκ για τον Ολυμπιακό και βρέθηκε… τεχνικός διευθυντής στον Άρη

Πώς τα «τροφεία» της μεταγραφής Στεργιάκη πυροδότησαν φημολογία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης θα έχει όφελος από τη μεταγραφή του Αντώνη Στεργιάκη στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες των κίτρινων και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει δικαιώματα από τη μετακίνησή του στον Πειραιά μετά το πέρασμα του από τη Λέφσκι Σόφιας, η οποία θα βάλει στο ταμείο της αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την παραχώρησή του.

Το ένα δέκατο, περίπου, αυτών των χρημάτων θα έρθει στην ΠΑΕ Άρης, εξέλιξη. Το πρότζεκτ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Στεργιάκη έτρεξε σε πρώτο χρόνο ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος, που ως σκάουτ για λογαριασμό του Ολυμπιακού παρακολούθησε επί εξάμηνο τον παίκτη και εν τέλει γνωμοδότησε θετικά στην ομάδα του Πειραιά, πριν προχωρήσει η διαπραγμάτευση και η συμφωνία των ομάδων. Ως τεχνικού διευθυντή δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ από καμία εκ των δύο πλευρών.

Και κάπου εδώ εμπλέκεται το όνομα του Άρη. Καρυπίδης και Τσιμπανάκος έχουν μια καλή προσωπική σχέση, λένε οι πληροφορίες. Εξ αυτής είναι προφανές ότι μπορεί να ανταλλάσσουν απόψεις και επί ποδοσφαιρικών, αλλά η σύνδεση του θέματος των «τροφείων» του με την εμπλοκή του τελευταίου στον Άρη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ από καμία εκ των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ