Άρης : Βλέπουν Σπάρτη από Παρασκευή

Άρης : Βλέπουν Σπάρτη από Παρασκευή

Ρεπό μετά τη σημερινή προπόνηση έδωσε ο Σπανός καθώς ο επόμενος αγώνας είναι σε μια εβδομάδα από σήμερα.

Ο αγώνας με τη Σπάρτη, που είναι ο επόμενος για τον Άρη στο πρωτάθλημα γίνεται την επόμενη εβδομάδα και αυτό επιτρέπει στο Δημήτρη Σπανό να δώσει μια ακόμη μέρα ξεκούρασης στους παίκτες του. Μετά τη σημερινή προπόνηση, έδωσε ρεπό για αύριο και περιμένει την Παρασκευή τους ποδοσφαιριστές για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

Το πρωί, τα προβλήματα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις ήταν τα δεδομένα, όπως ενημέρωσαν οι κίτρινοι: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Τετάρτης με τη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (16/05, 17:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Οι Ούγκο Σόουζα και Λούκα Μιλούνοβιτς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται την Παρασκευή να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε σήμερα ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή. Η προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ‘Δασυγένειου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ