Ο Άρης ήταν από φέτος… Σουπερλιγκάτος!

Ο Άρης ήταν από φέτος… Σουπερλιγκάτος!

Ο Άρης για να φτάσει φέτος στην άνοδο, έπρεπε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ομάδες του μεγέθους του και απέδειξε πως επέστρεψε εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Ο Άρης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Super League της νέας χρονιάς. Επιστρέφει εκεί που αξίζει να βρίσκεται, λένε στην Θεσσαλονίκη. Εμείς, ας το αποδείξουμε κιόλας, για να τους επιβεβαιώσουμε.

Το φετινό πρωτάθλημα της Football League αποτελείται από 18 ομάδες. Τουλάχιστον, έτσι ξεκίνησε. Διότι στην πορεία έμειναν 16, μετά την αποχώρηση του Αχαρναϊκού και της Βέροιας. Από αυτές τις 18, λοιπόν, οι 11 έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική.

Κάποιες με πολύ μεγάλη ιστορία στη μεγάλη κατηγορία. Κάποιες με μικρότερη. Όλες, όμως, έχοντας να δείξουν σπουδαία διαδρομή και κυρίως να επιβεβαιώσουν ότι το έργο του Άρη φέτος, μέχρι τελικά να φτάσει στην Super League, κάθε άλλο παρά εύκολο δεν ήταν.

Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, να σημειώσουμε ότι ο Άρης για να φτάσει στην άνοδο, έπρεπε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ομάδες του μεγέθους του, δηλαδή με ομάδες που έχουν γράψει κι εκείνες πολύ ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνολικά κλήθηκε να δώσει 18 αγώνες με ομάδες που έχουν αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Καταφέρνοντας, 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και έχοντας χάσει μόλις μία φορά, από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που επίσης ανεβαίνει.

Αναλυτικά οι αγώνες του Άρη με ομάδες που έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική:

Α’ Γύρος
Τρίκαλα – Άρης 0-1
Άρης – Καλλιθέα 2-0
Εργοτέλης – Άρης 2-3
Άρης – Παναχαϊκή 2-1
Δόξα Δράμας – Άρης 1-2
Άρης – ΟΦΗ 0-0
Παναιγιάλειος – Άρης 0-0
Άρης – Απόλλων Καλαμαριάς 2-0
Βέροια – Άρης 0-1
Πανσερραϊκός – Άρης 1-3

Β’ Γύρος
Άρης – Τρίκαλα 0-0
Καλλιθέα – Άρης 0-0
Άρης – Εργοτέλης 3-0
Παναχαϊκή – Άρης 1-1
Άρης – Δόξα Δράμας 1-0
ΟΦΗ – Άρης 2-0
Άρης – Παναιγιάλειος 5-2
Απόλλων Καλαμαριάς – Άρης 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ