Άρης : Με αλλαγές και σοβαρότητα

Άρης : Με αλλαγές και σοβαρότητα

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (στις 5 μ. μ) τον Απόλλωνα Λάρισας με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πριν και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο περιμένει από τους παίκτες του ο Δημήτρης Σπανός στη σημερινή (5 μ.μ) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Αναμένεται, πάντως, να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καντιμοίρης στο σύστημα 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Ο Μπούρμπος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Βαλεριάνος (ή ο Κανακούδης) το αριστερό, ενώ Δεληζήσης και Σόουζα θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μουμίν και Ιντζόγλου θα αγωνιστούν στα αμυντικά χάφ, ο Πασάς στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ντούνης στην δεξιά, ο Πλατέλλας σε ρόλο επιτελικού μέσου και ο Διαμαντόπουλος στη κορυφή της επίθεσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Αναγνωστόπουλο και Μιλούνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ