ΟΦΗ : Οικονομική στήριξη από Παπαδάκη

ΟΦΗ : Οικονομική στήριξη από Παπαδάκη

Δίπλα στον ΟΦΗ βρίσκεται ο επιχειρηματίας, Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της ΠΑΕ, προκειμένου να καλυφτούν έξοδα και υποχρεώσεις των Μελανόλευκων.

Ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Super League, μιας και οι Κρητικοί πάνε από νίκη σε νίκη, παρά την τελευταία τους ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα στη Δράμα.

Ωστόσο, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχουν οι Μελανόλευκοι δεν σταματάνε τα «τρέχουν». Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ είναι σε καλό επίπεδο σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο, όμως, αυτό δεν εμπόδισε τον Αντώνη Παπαδάκη να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα ταμεία της.

Ο κρητικός επιχειρηματίας εδώ και καιρό είχε δεσμευτεί ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους της διοίκησης, όπως και έπραξε. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την κίνησή του, με την οποία θα κλείσουν «τρύπες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος ήταν συνεπής, στην δέσμευση που είχε δώσει στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για οικονομική υποστήριξη σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, για την ομάδα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ