Άρης : Εκτός με ίωση Μπούρμπος και Αναγνωστόπουλος

Άρης : Εκτός με ίωση Μπούρμπος και Αναγνωστόπουλος

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Άρη απείχαν από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ασθένειας που τους ταλαιπωρεί

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου συνεχίστηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με δυο απουσίες.
Οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Μπούρμπος δεν πήραν προληπτικά μέρος στις ασκήσεις, καθώς τις τελευταίες μέρες εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης και οι άνθρωποι των «κίτρινων» θεώρησαν προτιμότερο να προφυλαχτούν.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνέχισε ο Λούκα Μιλούνοβιτς, που έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο, και αύριο, Παρασκευή, τόσο ο ίδιος όσο και οι δυο συμπαίκτες του που προαναφέρθηκαν θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.
Πριν την αυριανή πρωινή προπόνηση, ο Γιώργος Καντιμοίρης θα απαντήσει σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:
«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς (22/04, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Τόσο ο Χρήστος Μπούρμπος όσο και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς αμφότεροι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ίωση.
Να σημειωθεί ότι ο πρώτος, αν και χθες έδωσε το «παρών» στην προπόνηση, για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε σήμερα να προφυλαχτεί.
Αύριο, Παρασκευή (οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο “Δασυγένειο”) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους.
Κατά τα άλλα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας (διάταση στο δικέφαλο).
* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Καλαμαριάς. Η Media Day θα γίνει στις 11:00, πριν από την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Γιώργος Καντιμοίρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ