ΟΦΗ : Αμφίβολος ο Βουό, ενόψει Εργοτέλη

ΟΦΗ : Αμφίβολος ο Βουό, ενόψει Εργοτέλη

Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζίλι Βουό για το εντός έδρας ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Η προετοιμασία στον ΟΦΗ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη τελείωσε. Όμως, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Τζίλι Βουό θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του Ηρακλείου που θα γίνει το Σάββατο (24/3) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ιβοριανός φορ μπορεί να ακολούθησε μέρος της προπόνησης που έγινε το πρωί της Παρασκευής (23/3), δείχνοντας να μην πονάει, αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα ο Νίκος Παπαδόπουλος εκτός από τον Βουό δεν έχει να περιμένει κάποιον άλλον παίκτη. Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού που έχει τεθεί εδώ και μέρες νοκ- άουτ, λόγω του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπολάκης και οι Οικονόμου, Παναγιώτου, Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ