Παναχαϊκή : Με απουσίες στη Δράμα

Παναχαϊκή : Με απουσίες στη Δράμα

Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στη Δράμα στον κυριακάτικο (25/3, 15:00) αγώνα με τη Δόξα χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές. Οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς και πριν από λίγο η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Μακεδονίας. Ο προπονητής των κοκκινόμαυρων, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έπειτα από τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει […]

Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στη Δράμα στον κυριακάτικο (25/3, 15:00) αγώνα με τη Δόξα χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές. Οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς και πριν από λίγο η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Μακεδονίας.

Ο προπονητής των κοκκινόμαυρων, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έπειτα από τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του. Εκτός αποστολής της ομάδας έμειναν οι τιμωρημένοι Ντάσιος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος και Αποστολόπουλος.

Από κει και πέρα, απόντες είναι και ο Νίκος Μασούρας που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων, οι Μπαμπούνης και Μπούτιβας οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης καθώς και ο Αγουρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:  Χαλκιάς, Βρονταράς, Σούλης, Πολίμος, Μωραΐτης, Μακρυδημήτρης, Στεργίδης, Μπουτζίκος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Βασιλείου, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Φουρλάνος και Ελευθεριάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ