Άρης : Κλείδωσε η ενδεκάδα

Άρης : Κλείδωσε η ενδεκάδα

Η αποστολή του Άρη αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κρήτη ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό. Ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, σε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Αναγνωστόπουλος. […]

Η αποστολή του Άρη αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κρήτη ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό.

Ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, σε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Αναγνωστόπουλος. Ο Μπούρμπος θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, ο Κανακούδης την αριστερή, ενώ Δεληζήσης και Σόουζα θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ιντζόγλου και Παυλίδης θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, τον Πλατέλλα σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Κάσσο αριστερά στη μεσαία γραμμή, τον Ντούνη δεξιά και τον Διαμαντόπουλο στη κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης αναμένεται και σε αυτό το παιχνίδι να έχει την συμπαράσταση των οπαδών του, που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την θύρα 4 του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ