Άρης : Ο νέος ρόλος του Πλατέλλα

Άρης : Ο νέος ρόλος του Πλατέλλα

Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Ο Έλληνας τεχνικός είχε δοκιμάσει για λίγα λεπτά σε κάποια παιχνίδια τον Πλατέλλα στον άξονα, φαίνεται όμως ότι για πρώτη φορά θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή σε ρόλο επιτελικού μέσου. […]

Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Ο Έλληνας τεχνικός είχε δοκιμάσει για λίγα λεπτά σε κάποια παιχνίδια τον Πλατέλλα στον άξονα, φαίνεται όμως ότι για πρώτη φορά θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Ακόμα, από τις δοκιμές που έκανε φαίνεται ότι ο Παυλίδης έχει πλέον προβάδισμα έναντι του Νίκιτς για να είναι ο παρτενέρ του Ιντζόγλου στα αμυντικά χαφ. Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας ο Κανακούδης πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Βαλεριάνο.

Ο Ντούνης θα εξαργυρώσει την πολύ καλή παρουσία του απέναντι στην Παναχαϊκή κερδίζοντας θέση στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Κάσσος θα αγωνιστεί στο αριστερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ