Άρης : Σεμινάριο κατά της χειραγώγησης αγώνων

Άρης : Σεμινάριο κατά της χειραγώγησης αγώνων

Ενημέρωση στο αγωνιστικό προσωπικό των κίτρινων. Εξάλλου απουσίες, αλλά και επιστροφές είχαμε στην προπόνηση της Τρίτης.

Σεμινάριο σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Άρη, κατά της χειραγώγησης αγώνων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/3) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΣ: «Στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το σεμινάριο της Sportradar, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, με θέμα την καταπολέμηση φαινομένων χειραγώγησης αγώνων, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα, που ισχύει κάθε χρόνο.Το σεμινάριο παρακολούθησαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Απουσίες κι επιστροφές στην προπόνηση
Στα αγωνιστικά, μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό (20/3) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων (24/03, 15:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Χουσεΐν Μουμίν (είχε άδεια για προσωπικούς λόγους), ενώ ο Ούγκο Σόουζα –για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στον αντίποδα, στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά οι Μιχάλης Μπαστακός (ξεπέρασε την ίωση), Βαγγέλης Πλατέλλας και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (αμφότεροι -ως γνωστόν- είχαν άδεια από την προπόνηση της Δευτέρας).

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων δηλώθηκε ο Χουσεΐν Μουμίν (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες) να εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (η δεύτερη είναι στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας), ενώ ακόμη θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιώργος Βαλεριάνος και Μιχάλης Μπαστακός (αμφότεροι αποβλήθηκαν στο ματς με την Παναχαϊκή).

Να θυμίσουμε –επίσης- ότι η επιστροφή του Άγγελου Χαντί, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιορδανίας, είναι προγραμματισμένη για τις 27 του μήνα.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ