ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Εργοτέλη ο Μαχαίρας

ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Εργοτέλη ο Μαχαίρας

Ο Δημήτρης Μαχαίρας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδόπουλος να τον έχει στα πλάνα του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Όλοι στον ΟΦΗ είναι ικανοποιημένοι για την εκτός έδρας εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα που συνδυάστηκε με νίκη με σκορ 3-1 και καλό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μένουν εκεί, αφού ξέρουν πως το επερχόμενο ματς στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον Εργοτέλη εκτός από ντέρμπι, κρύβει και πολλούς κινδύνους, αφού το σύνολο του Τάκη Γκώνια έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε πολλές περιπτώσεις.

Το καλό για τους Μελανόλευκους είναι πως ο Δημήτρης Μαχαίρας ξεπέρασε τις όποιες ενοχλήσεις αισθανόταν στη γάμπα του, με αποτέλεσμα να τεθεί στα σχέδια του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους.

Όμως, κάτι ανάλογο δεν ισχύει και για τον Τζίλι Βουό. Ο έμπειρος φορ συνέχισε την ατομική του θεραπεία και τις επόμενες ημέρες, μάλλον την Τετάρτη (21/3), θα γίνει γνωστό αν θα προλάβει το ντέρμπι. Νοκ άουτ είναι ήδη και ο Μανώλης Παπαστεριανός. Εκτός από τον Ιβοριανό παίκτη και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έκανε ατομικό.

Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ το πρόγραμμα για εκείνους που αγωνίστηκαν στο Ελ Πάσο περιελάμβανε αποθεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ