Παναχαϊκή : «Εξηγήσαμε στη φίλαθλη Ελλάδα τι σημαίνει ποδοσφαιρική γιορτή»

Παναχαϊκή : «Εξηγήσαμε στη φίλαθλη Ελλάδα τι σημαίνει ποδοσφαιρική γιορτή»

Η Παναχαϊκή μπορεί να μην νίκησε τον Άρη χθες στην Πάτρα, ωστόσο η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της αποτέλεσε τη μεγαλύτερη νίκη, μέχρι την επόμενη. Έτσι χαρακτήρισαν οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας αυτό που έγινε χθες στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς, με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό κορεό που σήκωσαν οι φίλοι της Παναχαϊκής. […]

Η Παναχαϊκή μπορεί να μην νίκησε τον Άρη χθες στην Πάτρα, ωστόσο η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της αποτέλεσε τη μεγαλύτερη νίκη, μέχρι την επόμενη. Έτσι χαρακτήρισαν οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας αυτό που έγινε χθες στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς, με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό κορεό που σήκωσαν οι φίλοι της Παναχαϊκής.

Οι Πατρινοί ανάρτησαν βίντεο το Facebook με την καταπληκτική παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο ματς κόντρα στους κίτρινους με το εξής μήνυμα: «Ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί… Το «ηφαίστειο» της Αγυιάς όμως εξακολουθεί να φλέγεται… Είναι η στιγμή που οι χιλιάδες «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι και οπαδοί «εξηγούν» σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι σημαίνει ποδοσφαιρική γιορτή… Τι σημαίνει ποδοσφαιρική υγεία, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους… Η Παναχαϊκή χθες μπορεί να μην κέρδισε τον αγώνα. Πέτυχε όμως την μεγαλύτερη ίσως νίκη της σύγχρονης ιστορίας της… Μέχρι την επόμενη…»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ