Καλλιθέα – Αρης 0-0

Καλλιθέα – Αρης 0-0

Στο 0-0 υποχρεώθηκε ο Αρης στην Καλλιθέα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Δικαιούται ωστόσο να φωνάζει, καθώς του ακυρώθηκε καθαρό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ως οφσάιντ. Στους κίτρινους ακυρώθηκαν ακόμη δύο γκολ, με την ομάδα του Σπανού να έχει και δοκάρι. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι δύο ομάδες.

Σε κακό δαίμονα για τον Αρη έχει εξελιχθεί η Καλλιθέα. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος), τον διψήφιο αριθμό κόρνερ που είχαν, οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 0-0 στο Ελ Πάσο, σε ματς της 20ης αγωνιστικής. Τρία γκολ σημείωσαν οι κίτρινοι όλα τους ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, όμως στο τρίτο η υπόδειξη ήταν λανθασμένη. Δικαιολογημένα παράπονα καθώς για ένα ακόμη ματς ο Αρης δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία.

Στους 50 βαθμούς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί και 5η συνολικά ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Στους 48 βαθμούς ο ΟΦΗ που νίκησε μέσα στον Αιγινιακό, ενώ 43 έχει η Παναχαϊκή που την Πέμπτη δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον Εργοτέλη.

Με παίκτη λιγότερο τελείωσαν Άρης και Καλλιθέα, καθώς αποβλήθηκαν  Μπούρμπος και Μάκο στα τελευταία λεπτά.

Πρόβλημα με Ιντζόγλου

Εκτός 11άδας την τελευταία στιγμή εξαιτίας τραβήγματος που υπέστη κατά την προθέρμανση, έμεινε ο Ιντόζγλου. Ετσι τη θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Χαντί, με τον Ανάκογλου να συμπεριλαμβάνεται στην 18άδα, έχοντας μείνει εκτός αποστολής ως 19ος το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Δύο ακυρωθέντα γκολ και δοκάρι για τον Άρη

Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή του Άρη ήταν ξεκάθαρη, όμως αυτή δεν ερμηνεύθηκε με κάποιο γκολ. Η ομάδα του Σπανού ναι μεν είχε ποσοστά κατοχής της τάξης του 65-70%, ωστόσο και πάλι δεν είχε δημιουργία πραγματικά κλασικών ευκαιριών. Επιπλέον δεν ήταν εύκολο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Καλλιθέας που έπαιζε διπλή ζώνη, μέσα και λίγο έξω από την περιοχή της.

Ο Αρης δεν είχε πολλούς χώρους και ταυτόχρονα είναι να αντιμετωπίσει και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Έστω κι αν δεν είχε παιχνίδι από τον άξονα, το συγκρότημα του Σπανού είχε τρεις καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο.

Η μία στο 8’ με ένα τετ α τετ του Διαμαντόπουλου, η δεύτερη στο αμέσως επόμενο λεπτό (9’) με ένα σουτ του Χαντί. Και στις δύο ο τερματοφύλακας Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ. Η τρίτη καλή στιγμή για τον Αρη, ήρθε στο 35’, όταν από κεφαλιά του Πλατέλλα, ο Σεζάι προσπάθησε να διώξει, με τη μπάλα να τραντάζει τη συμβολή των δοκών!

Οσον αφορά τα ακυρωθέντα τέρματα των κίτρινων, το ένα σημειώθηκε στο 19’ (οσφάιντ ο σκόρερ Διαμαντόπουλος) και το άλλο στο 31’ (οφσάιντ Χαντί που ήταν εκτεθειμένος όταν πήρε την πάσα από τον Παυλίδη).

Λανθασμένα ακυρωθέν τέρμα

Με την έναρξη του Β’ μέρους, ο Σπανός πέρασε στο ματς τον Μπούρμπο, αντί του Βαλεριάνου. Ο Αρης έφτασε κοντά στο γκολ στο 51’ (σουτ του Χαντί), στο 65’ (σουτ Ντούνη) και στο 66’ (σουτ Πλατέλλας), ενώ στο 75’ βρήκε δίχτυα με τον Διαμαντόπουλο το οποίο και πάλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αυτή τη φορά ωστόσο η υπόδειξη ήταν λανθασμένη, καθώς ο Ντακιτέ κάλυπτε τον  σκόρερ, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη, έστω και οριακά.

Στο 87΄ο Αρης έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπούρμπος αντίκρισε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε, με την Καλλιθέα μάλιστα να απειλεί για πρώτη φορά σε όλο το ματς στο 89’ με ένα σουτ του Μάκο που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος. Με δέκα τελείωσε και η Καλλιθέα, καθώς στο 90+4′ ο Μάκο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για καθυστερήσεις.

Γήπεδο: Γρηγόρης Λαμπράκης
Γκολ:
Κίτρινες:
29’ Μάκο, 41’ Καντέ, 69’ Χοτζάλι 76’ Μίνγκος, 90+2′ Παπαγγελής, 90+2′ Κοτογουλίδης (αναπληρωματικός) – 40’ Παυλίδης, 57’ Διαμαντόπουλος, 90’+1′ Μπαστακός
Κόκκινες:
90+4′ Μάκο – 87’ Μπούρμπος
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας) – Παγούρας (Βοιωτίας)

Καλλιθέα (Γ. Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγελλής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (67’ Μίνγκος), Γκέτσι (85’ Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (55’ Τσατσόπουλος).
Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46’ Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Χαντί (74′ Μπαστακός), Ντούνης (66’ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ