Τσιώλης για Άρη : «Να αρχίσει να κοιτάει τον προγραμματισμό της Super League»

Τσιώλης για Άρη : «Να αρχίσει να κοιτάει τον προγραμματισμό της Super League»

Για την πορεία του Άρη αλλά και γενικότερα τη μάχη που γίνεται φέτος στη Football League μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. «Να αρχίσει σιγά-σιγά να σκέφτεται και τον προγραμματισμό του για του χρόνου», τόνισε.

Για την πορεία του Άρη αλλά και γενικότερα τη μάχη που γίνεται φέτος στη Football League μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89.4. «Να αρχίσει σιγά-σιγά να σκέφτεται και τον προγραμματισμό του για του χρόνου», τόνισε.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του για τον Άρη: «Θέλω δεν θέλω ο Άρης θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Εύχομαι να βγει στην κατηγορία και να πάρει και το πρωτάθλημα.

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τον κόσμο του Άρη: «Η Β’ Εθνική είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, όπου υπάρχουν δυσκολίες και ο Άρης έζησε δύσκολες στιγμές φέτος, αλλά στο τέλος πίεσε και πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, έχει ποιότητα και τώρα έχει πλεονέκτημα για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος, όντας στην 1η θέση. Τώρα ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μόνο τα παιχνίδια στο Χαριλάου αν πάρει ο Άρης, θα ανέβει 80%-90% στην Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος άρα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος: «Θα μπορούσε να ήταν περισσότερο πιεστικός από την αρχή στα παιχνίδια, ενδεχομένως στον Β’ Γύρο να το βελτιώσει αυτό. Θέλει περισσότερες τελικές και να μην αφήνει τον αντίπαλο να παίρνει χώρο στο γήπεδο, ειδικά σε παιχνίδια εντός έδρας. Θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του από την αρχή, να προσπαθεί όσο πιο γρήγορα να παίρνει προβάδισμα».

Για το γήπεδο του Άρη: «Είναι στενάχωρο αυτό που βλέπω στο Χαριλάου, τότε ήταν ‘’χαλί’’ το γήπεδο, τώρα είναι κακό. Ούτε το γήπεδο βοηθάει την ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί είναι ποιοτικοί παίκτες και δυσκολεύονται και αυτοί».

Για τις σκέψεις του Άρη για την Σούπερ Λιγκ: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Άρη είναι ότι μέχρι στιγμής είναι αήττητος. Βλέποντας και τον ΟΦΗ αλλά και την Παναχαϊκή, θα πρέπει στα μισά του Β’ γύρου να ανέβει πιο ψηλά, να κάνει περισσότερες τελικές και να τελειώνει με νίκες σιγά-σιγά την υπόθεση άνοδος. Δεν υπάρχει άλλος στόχος, είναι μόνο η άνοδος. Να αρχίσει σιγά-σιγά να σκέφτεται και τον προγραμματισμό του για του χρόνου. Το υλικό πρέπει να είναι αρκετά υψηλό στη Σούπερ Λιγκ, πρέπει να κρατήσει πολλούς παίκτες από την τωρινή ομάδα γιατί μπορούν να σταθούν στην κατηγορία, πρέπει να κερδίσει την ομοιογένεια και την συνοχή, δεν θα πρέπει να σπαταλήσει αγωνιστικές, όταν θα έχουν κριθεί τα πάντα. Να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα στυλ παιχνιδιού για την επόμενη χρονιά από φέτος».

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου: «Νομίζω ότι αν και ο ΟΦΗ έδειξε αστάθεια, έχασε εύκολα παιχνίδια, είναι το φαβορί να ακολουθήσει τον Άρη στην Σούπερ Λιγκ. Η Παναχαϊκή δεν έχει το βάρος να κοντράρει μέχρι τέλους τις δυο ομάδες, αν και έχει το πλεονέκτημα που υποδέχεται και τις δυο ομάδες στην Πάτρα. Αν παραμείνει στην τριάδα, θα μπορέσει να ελπίζει για την 2η θέση, αν τα πάρει αυτά τα δυο σημαντικά παιχνίδια, θα έχει ελπίδες, αλλιώς όχι και τόσες».

Για την καθημερινότητά του την δεδομένη χρονική περίοδο: «Μετά από 18 χρόνια σαν προπονητής, είμαι εθισμένος να παρακολουθώ αγώνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Καθημερινά ασχολούμαι με την προπονητική, είμαι σε ένα κλιμάκιο της UEFA και κάνουμε σεμινάρια σε παιδιά, σε σχολεία κτλ. Είναι η πρώτη φορά που είμαι ανενεργός μετά από 22 χρόνια, άλλαξε η καθημερινότητά μου κατά πολύ, αλλά κρατάω τον εαυτό μου σε εγρήγορση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ