ΟΦΗ : Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή

ΟΦΗ : Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή

Την πρώτη του μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Αυτός είναι ο 28χρονος μέσος, Δημήτρης Μαχαίρας.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Δόξα Δράμας οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Μαχαίρα.

Ο 28χρονος μέσος έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Football League για τους επόμενους έξι μήνες και αναμένεται να δώσει σημαντικές ανάσες στη μεσαία γραμμή των μελανόλευκων.

Μάλιστα, ο έμπειρος χαφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τον ΟΦΗ την άνοδο στη Super League.

«Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει στόχο να επιστρέψει στην Super League εκεί που ανήκει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, κόσμο και προοπτική. Για μένα δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι.

Αυτό που θέλω να πω σε όλους, είναι ότι ήρθα στην ομάδα, για να τη βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, ώστε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψουμε μαζί στην Super League», ενώ για το ματς με τη Δόξα Δράμας επισήμανε:

«Ό,τι και να πώ για τα παιδιά, για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο είναι λίγο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για την εμφάνιση, αλλά και στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Είναι τιμή μου θα βρίσκομαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Σε ένα τέτοιο γήπεδο με τόσο κόσμο, ποιος δεν θα ήθελε να παίζει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ