ΟΦΗ – Δόξα Δράμας 3-0

ΟΦΗ – Δόξα Δράμας 3-0

Σε ακόμη ένα ματς του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος βρήκε δίχτυα! Ο νεαρός φορ σκόραρε δις στο εντός έδρας παιχνίδι των Κρητικών απέναντι στη Δόξα Δράμας και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με σκορ 3-0 για την ομάδα του και πλέον είναι πρώτος σκόρερ της Football League με επτά γκολ.

Απίθανα πράγματα κάνει ο Δημήτρης Μάνος στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ. Ο νεαρός φορ σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 επί της Δόξας Δράμας στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της εξ αναβολής 9ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι, με τη βοήθεια του κόσμου τους, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξαν πως πατούσαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός γινόταν ολοένα και καλύτερος, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο 12′ ο Ματσούκας έκανε δυνατό σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει για λίγο έξω. Ο ΟΦΗ απάντησε μετά από μερικά λεπτά με τον Μάνο. Μπορεί ο Έλληνας να μη βρήκε δίχτυα, τότε, αλλά στο 30′ δε λάθεψε. Ο Παπαστεριανός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Μάνος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Όμως, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει για τον Μάνο, ο οποίος στο 37′ με έξυπνο σουτ από πολύ μακριά «κρέμασε» τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και διπλασίασε τόσο τα τέρματα του ΟΦΗ όσο και τα δικά του, φτάνοντας τα επτά στη Football League. Περισσότερα από τον καθένα.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Δράμας μπήκε καλύτερα και έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 όταν η κεφαλιά του Όστοϊτς πέρασε για λίγο έξω. Ωστόσο, οι επιθετικοί του ΟΦΗ είχαν κέφια. Μετά τον Μάνο, σειρά είχε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί έκαναν συντήρηση δυνάμεων και παίζοντας έξυπνα κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους μη αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα το 3-0 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΦΗ: Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Λεάλ (72′ Παπατόλιος), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Πουρτουλίδης), Ποτουρίδης.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Γκοτοβος,Οστοιτς, Σπυρόπουλος (34′ Αρναρέλης), Πεταυράκης, Νατσιόπουλος, Κάσες, Ματσούκας (46′ Λίτσκας), Μπαικαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ