ΟΦΗ : Υποδέχεται κομπλέ τη Δόξα Δράμας

ΟΦΗ : Υποδέχεται κομπλέ τη Δόξα Δράμας

Καμία απουσία δεν έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, για το εντός έδρας ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) ολοκληρώθηκε, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν πως πρέπει να πάρουν τη νίκη, προκειμένου το «διπλό» της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Παναιγιάλειο να έχει… αντίκρισμα.

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει (για πολλοστή φορά) μόνο στους Αλέξη Περογαμβράκη και Άγγελο Οικονόμου που δεν έχουν μπει ακόμη σε 100% αγωνιστικούς ρυθμούς με την επιστροφή του πρώτου, όμως, να μην αργεί πολύ, αφού οι γιατροί της ομάδας πιστεύουν πως θα είναι έτοιμος περίπου σε ένα μήνα.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Οικονόμου, ο οποίος θα χρειαστεί αρκετούς μήνες ακόμη, προκειμένου να πατήσει το πόδι του σε γήπεδο αν και η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό στάδιο.

Αναλυτικά η αποστολή: 

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ