Δυσαρέσκεια στον Άρη για τη νέα αναβολή

Δυσαρέσκεια στον Άρη για τη νέα αναβολή

Η ανακοίνωση για μια ακόμη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Football League (για το τριήμερο 28-30/10) προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη και ιδίως του προπονητή Δημήτρη Σπανού και των παικτών. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως η επόμενη επίσημη υποχρέωση των «κίτρινων» θα είναι το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (25/10, 5.15 […]

Η ανακοίνωση για μια ακόμη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Football League (για το τριήμερο 28-30/10) προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη και ιδίως του προπονητή Δημήτρη Σπανού και των παικτών.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως η επόμενη επίσημη υποχρέωση των «κίτρινων» θα είναι το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (25/10, 5.15 μ.μ.). Είναι πολύ πιθανό στον χρόνο που μεσολαβεί ο Άρης να κλείσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Με τα νέα δεδομένα, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος προλαβαίνουν οι Καπνίδης (πρόβλημα σε γόνατο και αστράγαλο) και Βαλεριάνος (θλάση), καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στα τέλη του μήνα.

Ο Νίκιτς έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, ενώ το πρόβλημα τραυματισμού του έχει ξεπεράσει και ο Σόουζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ