Βολές Καρυπίδη και ανακοίνωση Άρη κατά Καλαϊτζίδη! (pic)

Βολές Καρυπίδη και ανακοίνωση Άρη κατά Καλαϊτζίδη! (pic)

Ο Θοδωρής Καρυπίδης εξαπέλυσε επίθεση μέσω Instagram κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ και ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την τοποθέτηση του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου για στημένους αγώνες.

Ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, απάντησε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη μέσω Instagram, για όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου στην αθλητική εισαγγελέα περί στημένων αγώνων. Λίγο αργότερα και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της απάντησε στις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον χαρακτήρισε ως «μυθομανή».

Συγκεκριμένα ο 61χρονος τεχνικός αποκάλυψε στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου πως είχε δύο συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο οποίος του είπε ότι στήνει αγώνες, αφήνοντας αιχμές και για τον Άρη.

Οι κίτρινοι στην ανακοίνωσή τους μιλούν για έναν μυθομανή που κάνει ευφάνταστα σενάρια, ενώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον προπονητή του Απόλλωνα λέγοντας πως η βλακεία είναι ανίκητη και πως ο ίδιος έχει γίνει γραφικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Μας… είπαν και εμάς ότι επιχειρεί ένας… μυθομανής και δικομανής τύπος να εμπλέξει τον ΑΡΗ σε ευφάνταστα σενάρια, που σκαρφίστηκε αίφνης τώρα, μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τώρα τα… θυμήθηκε.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι προσπαθεί ο συγκεκριμένος τύπος να δημιουργήσει άλλοθι, προκειμένου να καλύψει τα δικά του λάθη και τη νέα του αποτυχία στο ποδόσφαιρο, όπως σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Φυσικά θα πάρει την απάντησή του με τον τρόπο που πρέπει και εκεί που πρέπει. Έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης η νομική μας υπηρεσία.

Και κάτι τελευταίο. Κατανοούμε την ενόχληση μερικών με τον ΑΡΗ και είμαστε βέβαιοι ότι… Ζουράριδες και Καλαϊτζίδηδες θα εμφανιστούν κι άλλοι όσο θα πλησιάζουμε προς την εκπλήρωση του στόχου μας. Να ξέρουν, όμως, όλοι το εξής: Ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος και δυνατός όσο ποτέ. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν!

Η τοποθέτηση του Θοδωρή Καρυπίδη:

«Η βλακεία είναι ανίκητη. Εμείς φταίμε που δεν σου βάλαμε πέντε γκολ να σε ξεφτιλίσουμε. Εχεις γίνει γραφικός ρε, φτάνει. Μας έχεις κουράσει. Ήθελες να γίνεις διάσημος μιλώντας για τον Αρη και τα κατάφερες. Φτάνει!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ