AE Καραϊσκάκη – Παναχαϊκή 0-1

AE Καραϊσκάκη – Παναχαϊκή 0-1

Από νίκη σε νίκη πάει η Παναχαϊκή που επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκη και απέχει τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Άρη. «Τρίποντο» και για τα Τρίκαλα.

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Παναχαϊκή με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έφτασε τους 26 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Άρη.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη, χάρη στο γκολ του Ελευθεριάδη στο 27′. Όσο και αν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο δεν τα κατάφεραν με τους φιλοξενούμενους στο τέλος να παίρνουν ακόμη μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν στα «σαλόνια».

Τρίκαλα- Σπάρτη 2-1

Λίγο πιο πίσω είναι τα Τρίκαλα που πήραν και αυτά τη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Σπάρτη με σκορ 2-1. Φτάνοντας τους 21 βαθμούς και παράλληλα την τέταρτη θέση μαζί με τον ΟΦΗ. Η αρχή για τους γηπεδούχους ήταν πολύ καλή μιας και στο 18′ ο Κοτσώνης τους έδωσε το προβάδισμα. Το 2-0 έγινε από τον Βοσκανίδη, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι όσο και αν πίεσαν το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ζουλιώτη στο 47′.

Κισσαμικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Κισσαμικό που ήθελε να πάρει το «τρίποντο», ώστε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και στο τέλος επιβλήθηκαν, χάρη στο τέρμα του Σαλιάκα στο 18′ με τον έμπειρο επιθετικό να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός 1-0

Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε και ο Αιγινιακός που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Σοφιάνης, ο οποίος στο 18′ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρη στο δικό του τέρμα, έδωσε τη στον Αιγινιακό.

Καλλιθέα- Βέροια 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Ελ Πάσο ανάμεσα σε Καλλιθέα και Βέροια με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Η ομάδα της Αττικής άνοιξε το σκορ με τον Συριόπουλο στο 8′, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Βγήκαν μπροστά, πίεσαν και εν τέλει ισοφάρισαν με τον Γουανκάγαι Ρούνεϊ στο 47′ με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

H βαθμολογία της Football League:

Αναλυτικά, η ενδέκατη αγωνιστική: 

Σάββατο, 13/1 

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 1-1
(56’ Χασομέρης – 85′ Μπαϊκαρά)

Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-2
(40’ Κουτσιανικούλης, 84’ Μάνος)

Κυριακή, 14/1 (15:00)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Αιγινιακός-Πανσερραϊκός 1-0

Τρίκαλα-Σπάρτη 2-1

Απόλλων Λάρισας-Άρης 0-2

Καλλιθέα-Βέροια 1-1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 0-1

Εργοτέλης-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ