Απόλλων Λάρισας – Άρης : Η κριτική των παικτών

Απόλλων Λάρισας – Άρης : Η κριτική των παικτών

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Καντιμοίρης: Πολύ καλή παρουσία από τον Ελληνα τερματοφύλακα, είχε καίριες τοποθετήσεις στις 3-4 καλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι. Ειδικά στην τεράστια ευκαιρία τους στο 56’ όταν «έκρυψε» το οπτικό πεδίο στον Καρακατσάνη και τον ανάγκασε να αστοχήσει.

Τζανακάκης: Επανήλθε στο δεξί άκρο της άμυνας και ήταν αρκετά καλός αμυντικός αμυντικά. Επιθετικά δεν φάνηκε τόσο όσο σε άλλα ματς που είναι πιο κατάλυτικός.

Σόουζα: Ηταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα, δέχθηκε πίεση στο Β’ μέρος όταν ο Αρης οπισθοχώρησε, αλλά γενικότερα ήταν σωστός.

Δεληζήσης: Και αυτός ήταν αρκετά καλός με εξαίρεση κάποιες ολιγωρίες στο ψηλό παιχνίδι, από τα πολλά στημένα που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Πάντως στα περισσότερα ήταν νικητές.

Βαλεριάνος: Όπως μας έχει συνηθίσει κράτησε καλά τη θέση του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς να φανεί πολύ επιθετικά.

Μουμίν: Είχε πολλά τρεξίματα και έδωσε μάχες όταν από τους υπεύθυνους για το γεγονός ο Άρης είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Με εξαίρεση φυσικά το κακό 25λεπτο των κίτρινων στο Β’ όταν και είχαν οπισθοχωρήσει.

Ιντζόγλου: Κι αυτός με διάθεση και τρεξίματα, έβγαλε φοβερή μπαλιά-ασίστ (35 μέτρων) στο πρώτο γκολ του Άρη στο 39’, όταν ο Μάρκος Ντούνης άνοιξε το σκορ.

Πλατέλλας: Έστω κι αν δεν «φάνηκε» όσο σε άλλα ματς, είχε πάθος και διάθεση. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να είναι μέσα στις κλασικές φάσεις της ομάδας του, όμως και πάλι απασχολούσε αρκετά την αντίπαλο άμυνα, κάνοντας ευκολότερο το έργο των συμπαικτών του.

Μιλούνοβιτς: Πήρε ευκαιρία από τον Δημήτρη Σπανό, ξεκινώντας βασικός ως επιτελικό χαφ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κατάφερε να την εκμεταλλευθεί πλήρως, καθώς δεν μπόρεσε να φτιάξει φάσεις και γενικότερα για να απειλήσει. Από την άλλη όμως προσπάθησε αρκετά και κατέθεσε πάθος.

Ντούνης: Εκμεταλλεύθηκε και πάλι την ευκαιρία που του έδωσε ο Δημήτρης Σπανός να τον ξεκινήσει στην 11αδα. Τσίμπησε εξαιρετικά τη μπάλα προ του τερματοφύλακα του Απόλλωνα στη φάση του γκολ, για να λυτρώσει τον Άρη στο 39’ Επίσης ήταν ο δημιουργός στην πολύ καλή ευκαιρία του Διαμαντόπουλου με κεφαλιά στο 79ο λεπτό. Υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος, από το οποίο λίγο έλειψε να σκοράρουν οι γηπεδούχοι.

Διαμαντόπουλος: Επέστρεψε στο σκοράρισμα για τον Άρη μετά από μερικά ματς «σιγής». Είχε αρκετά πληθωρική εμφάνιση, ήταν μέσα στις περισσότερες από τις λίγες κλασικές ευκαιρίες που είχαν σήμερα οι κίτρινοι, ενώ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 90’ κάνοντας το 2-0.

Παυλίδης: Πέρασε στο ματς στο 61’ και αρχικά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του ώστε να κρατήσει μπάλα που τόσο το είχε ανάγκη. Ήταν εκείνος όμως που στο γκολ του Διαμαντόπουλου κέρδισε τη μπάλα από τους αμυντικούς και με το σώμα έστρωσε τη μπάλα στον δεύτερο σκόρερ του Άρη στο σημερινό ματς.

Μπαργκάν: Επέστρεψε στην αποστολή μετά τα όσα συνέβησαν στο θέμα με τον Καπνίδη. Μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής περνώντας στο ματς στο 80ο λεπτό αντί του Πλατέλλα. Συνέβαλε ώστε η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν, όντας φρέσκος.

Μαραγκός: Πέρασε στο ματς στις καθυστερήσεις για να βοηθήσει ανασταλτικά και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ