Σπανός : «Οι παίκτες του Άρη πρέπει να είναι μαθημένοι στην πίεση»

Σπανός : «Οι παίκτες του Άρη πρέπει να είναι μαθημένοι στην πίεση»

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρη Σπανός έμεινε Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας αλλά όχι από την εμφάνιση των κίτρινων.

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας τόνισε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε και οφείλει να διορθώσει συγκεκριμένα λάθη, ωστόσο σημασία έχει πως πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Άρη:

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν κακοί για ένα ημίχρονο και παρ’ όλα αυτά είχαμε την συγκέντρωση και την ηρεμία να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό το τρίποντο και πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, όπως έναν φόβο που βγάζει η ομάδα ορισμένες φορές. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ σε μία στιγμή που δεν έδειχνε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Δώσαμε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο στον αντίπαλο, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν θα ξαναγίνει. Η νίκη είναι νίκη σε μία δύσκολη έδρα, χωρίς βέβαια πολύ κόσμο, αλλά μία καλή ομάδα, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Στο επόμενο ματς, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Δεν πρέπει να ισορροπούμε σε ένα σκοινί. Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό ματς και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε αυτές οι φάσεις που έκανε ο Απόλλωνας στο μέλλον».

Για το που εντοπίζει πρόβλημα:
«Λέγαμε πως η ομάδα δεν μπαίνει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά το έκανε στην πορεία. Εγώ βλέπω μια ομάδα λίγο φοβισμένη και ίσως να μη μπορούμε να διαχειριστούμε ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Σήμερα ήταν μια ομάδα που δεν ανέπτυξε το παιχνίδι, φταίει και το γήπεδο, αλλά τι θα γίνει; Θα χάσουμε την άνοδο αν πετύχουμε ξανά τέτοιο γήπεδο; Αν είναι θέμα πίεσης, θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα άρδην. Οι παίκτες, όπως και ο προπονητής του Άρη πρέπει να είναι μαθημένοι στην πίεση. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95′ και δε πρέπει να χαλαρώνουμε. Δεχθήκαμε δύο ευκαιρίες από οργανωμένες επιθέσεις, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει σαν ομάδα».

Για τη συμμετοχή των Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς:
«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ακούω πολλά πράγματα, θα πρέπει να ξέρετε ότι με όλους τους ποδοσφαιριστές έχω άριστες σχέσεις. Δεν υφίσταται κόντρα και τσακωμός. Πιστεύω κάθε φορά ότι ένας παίκτης θα μου δώσει πολλά πράγματα από έναν άλλον. Σέβομαι τον Μπαργκάν και τον Καπνίδη και τον Μιλούνοβιτς, εγώ επιλέγω κάθε φορά τους καλύτερους εκείνη τη στιγμή. Ό,τι υπήρξε με τον Μπαργκάν υπήρξε, όμως πρέπει να τονίσουμε κάτι. Εγώ θέλω μόνιμα τον Μπαργκάν του πρώτο ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του, γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει μέσα στη ψυχή του. Δεν θα του βάλω δέκα πρόστιμα και να λυθούν όλα. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσω και όχι να διώξω».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη τύπου: «Ένα πολύ δύσκολο ματς, σε ένα απαράδεκτο γήπεδο. Ένα πρώτο μέρος για εμάς, πολύ ώριμο, με πάθος, βγήκαμε κερδισμένοι σε όλες τις ευκαιρίες, χωρίς πολλές φάσεις, βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Περιμέναμε τον αντίπαλο, χωρίς να καταλάβει κανείς μας γιατί έγινε αυτό. Ευτυχώς για εμάς, βάλαμε κι ένα δεύτερο γκολ και συνεχίζουμε απτόητοι. Θέλουμε ένα καλό σερί για να είμαστε αρκετά μπροστά στο τέλος του πρώτου γύρου».

Για το αν παρατηρεί, ότι υπάρχει πρόβλημα ορισμένες φορές στην εμφάνιση της ομάδας: «Σίγουρα κι εμείς το βλέπουμε και είμαστε προβληματισμένοι. Ψάχνουμε τις λύσεις, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει ο α΄γύρος. Στη διάρκεια θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Κάθε μέρα βρίσκουμε ακόμα περισσότερη χημεία».

Για τη συνεργασία του με τον Μιλούνοβιτς σήμερα: «Ο Λούκα είναι ένας πολύ ταλαντούχος και καλός παίκτης. Θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά του.

Για τη σημερινή μέρα μνήμης για τον Άγγελο Τσιπούρα: «Του αφιερώνουμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νίκη αυτή. Δύναμη στην οικογένειά του…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ