Τσαγκλαγιάν : «Για αυτό χάλασε η μετεγγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Τσαγκλαγιάν : «Για αυτό χάλασε η μετεγγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Το λόγο που η προ διετίας μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αποκάλυψε ο Ογκουλκάν Καγκλαγιάν, με δηλώσεις του σε τουρκικό Μέσο.

Για την… παρολίγο μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό το 2015 και τους λόγους που εν τέλει αυτή δεν ολοκληρώθηκε μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα Sabah. Σύμφωνα με τον νεαρό επιθετικό, η μετακίνηση «ναυάγησε» λόγω της εμπλοκής ατζέντηδων, δηλώνοντας παράλληλα χαρούμενος που πλέον συνεργάζεται με τους σωστούς ανθρώπους.

«Πραγματικά πιστεύω στον εαυτό μου και ότι στο μέλλον θα παίξω σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Είχα μια τέτοια χαμένη ευκαιρία το 2015. Ο Ολυμπιακός με ήθελε τότε. Εκείνη την περίοδο, ο πρόεδρος Ζία είχε κάνει μάλιστα μια δήλωση ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των συλλόγων. Η μετεγγραφή όμως χάλασε λόγω του ότι παρενέβησαν κάποιοι μάνατζερ», υποστήριξε ο Τσαγκλαγιάν.

«Στην Τουρκία είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με τους σωστούς ανθρώπους. Εγώ δουλεύω με τον Χαλούκ Τσανατάρ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», πρόσθεσε ο 21χρονος υψηλόσωμος επιθετικός, που κατέληξε εν τέλει στην Καϊσέρισπορ και από το καλοκαίρι του 2016 φορά τη φανέλα της Ρίζεσπορ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού ποδοσφαίρου (φέτος κυνηγά την άνοδό της).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ