Φέργκιουσον : «Πυροβολήστε τους διαιτητές»

Φέργκιουσον : «Πυροβολήστε τους διαιτητές»

Ο γιος του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ντάρεν ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του σε ότι αφορά την εξάσκηση του επαγγέλματος. Όχι με την επιτυχία του σερ Άλεξ (κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν απίθανο) αλλά κάνει την προσπάθεια του έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ντονκάστερ. Ο Ντάρεν Φέργκιουσον βρέθηκε λοιπόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας στο Νησί […]

Ο γιος του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ντάρεν ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του σε ότι αφορά την εξάσκηση του επαγγέλματος. Όχι με την επιτυχία του σερ Άλεξ (κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν απίθανο) αλλά κάνει την προσπάθεια του έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ντονκάστερ. Ο Ντάρεν Φέργκιουσον βρέθηκε λοιπόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας στο Νησί αλλά όχι για κάποιο αγωνιστικό επίτευγμα της ομάδας του. Ο λόγος που ο 45χρονος Ντάρεν Φέργκιουσον απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί, έχει να κάνει με τις δηλώσεις που έκανε για τους διαιτητές, μετά από ένα λάθος του ρέφερι σε αγώνα της ομάδας του.

«Πυροβολήστε τους διαιτητές αν κάνουν λάθη»

Η Ντονκάστερ αντιμετώπισε την Πλίμουθ σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Άντι Χέινς αρνήθηκε να δώσει πέναλτι στη Ντονκάστερ και ποιος είδε τον γιο του σερ Άλεξ και δεν τον φοβήθηκε. Ο Ντάρερ Φέργκιουσον όμως ξεπέρασε τα όρια όταν ρωτήθηκε τι θα πρέπει να κάνει η ομοσπονδία με τους διαιτητές, σε περίπτωση που οι τελευταίοι κάνουν λάθη.

«Πυροβολήστε τους. Νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα» υποστήριξε ο προπονητής της Ντονκάστερ και στην Αγγλία έγινε χαμός. «Οι διαιτητές είναι κομμάτι του παιχνιδιού και θα πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης είναι ντροπιαστικό. Αρκετά τους ανέχτηκα».

«Κραυγαλέο πέναλτι»

Ο 45χρονος κόουτς της Ντονκάστερ δεν σταμάτησε εκεί λέγοντας χαρακτηριστικά για το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. «Είναι κραυγαλέο πέναλτι. Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο τέτοιο πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αμυντικός έριξε τον Μπάτλερ στο χορτάρι και ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε. Ο βοηθός είχε πολύ καλή εικόνα της φάσης κι επίσης δεν είπε το παραμικρό. Έμεινε εκεί κι απλά κοιτούσε.

Το γκολ που πέτυχε η Πλίμουθ ήταν φάουλ, τι άλλο πρέπει να γίνει. Ο βοηθός στο τέλος του αγώνα γελούσε. Ήταν μια αηδιαστική εικόνα. Ίσως θα πρέπει να κλείσω το στόμα μου και να μην πω τίποτε. Το ξέρω πως πρέπει να σέβομαι τους πάντες αλλά τους έβλεπες μετά το ματς και ήταν σαν να σου έλεγαν “μετράει μόνο η δική μου γνώμη”. Συγνώμη αλλά νομίζω πως έχουμε δει αρκετά» υποστήριξε ο Ντάρεν Φέργκιουσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ