Μπράγκα – Μπενφίκα 1-3

Μπράγκα – Μπενφίκα 1-3

Η Μπενφίκα νίκησε εκτός έδρας την Μπράγκα (3-1) και την έβγαλε εκτός ρεαλιστικής διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τριάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στην Πορτογαλία, Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας μάχονται σχεδόν επί ίσοις όροις για την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Πριν από το ματς «κάπου εκεί» βρίσκοντας και η Μπράγκα που παρακολουθούσε από κοντά την κόντρα των τριών μεγάλων, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα.

Στο ματς όπου η Μπράγκα υποδέχτηκε την Μπενφίκα είχε την ευκαιρία να αναστατώσει τους διεκδικητές του τίτλου και να φωνάξει «παρών». Όμως τελικά οι παίκτες του Ζόρζε Ζεσούς εμφανίστηκαν πολύ ανώτεροι στο ντέρμπι αυτό.

Άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Σάλβιο (10’) και στο 64’ σχεδόν καθάρισαν το ματς με τον αρχισκόρερ της ομάδας, Ζόνας, να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν στο 74’ το 2-1 με τον Ντίας Φερνάντες αλλά τελικά όχι μόνο απέτυχαν να πάρουν την ισοπαλία αλλά δέχτηκαν και ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Σίλβα που στο 90+1’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κάπως έτσι η Μπράγκα έμεινε 4η με 6 (τουλάχιστον) βαθμούς διαφορά από την προπορευόμενη τριάδα και βάσει της δυναμικότητας του πρωταθλήματος, έχασε κάθε ευκαιρία για μια… σφήνα πιο ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ