Μπαρτσελόνα – Θέλτα 5-0

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 5-0

Τζόρντι Άλμπα και Λιονέλ Μέσι οργίασαν στο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey απέναντι στη Θέλτα με τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα να έχουν συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας τους στη νίκη με σκορ 5-0.

Για τον Λιονέλ Μέσι το ξέρουμε εδώ και χρόνια ό,τι τα κάνει όλα και συμφέρει (σημείωσε δύο ακόμη γκολ και μία ασίστ). Όμως εκτός από τον Αργεντινό επιθετικό στο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα για το Copa Del Rey, έλαμψε και ο Τζόρντι Άλμπα με τον έμπειρο μπακ να καταγράφει δύο ασίστ και ένα γκολ στη νίκη με σκορ 5-0 των μπλαουγκράνα.

Έτσι, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς στο Βίγκο το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αρχή για τους γηπεδούχους ήταν εντυπωσιακή, αφού μέσα σε περίπου μισή ώρα σημείωσαν τέσσερα τέρματα. Το 1-0 έγινε από τον Μέσι μετά από ασίστ του Άλμπα στο 13′ και δύο λεπτά αργότερα το ίδιο δίδυμο στους ίδιους… ρόλους έκανε το 2-0 στο 15′.

Όμως, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει για τους Καταλανούς που είδαν τον Άλμπα από δημιουργός να γίνεται εκτελεστής και να «γράφει» το 3-0 στο 28′. Τα αμυντικά κενά της Θέλτα ήταν τόσα που οι παίκτες της δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο ν’ ανακόψουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων που έφτασαν εύκολα στο 4-0 με τον Λουίς Σουάρεζ να «χτυπάει» στο 31′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έριξε ρυθμό και απλά κυκλοφορούσε την μπάλα. Αλλά, ακόμη και έτσι οι μπλαουγκράνα σκόραραν με τον Ιβάν Ράκιτιτς στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ύστερα από ασίστ του Ουσμάν Ντεμπέλε που επέστρεψε στα γήπεδα μετά από τρεις μήνες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ