Τσέλσι – Άρσεναλ 0-0

Τσέλσι – Άρσεναλ 0-0

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Οσπίνα, κατέβασε ρολά κι ως εκ τούτου η σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο Τσέλσι δεν κατάφερε να σκοράρει. Με τη λευκή ισοπαλία όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στις 24/01.

Η Άρσεναλ δεν έδειξε να έχει ξεπεράσει το «χαστούκι» του αποκλεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ στο FA Cup, η Τσέλσι είχε το μερίδιο του λέοντος των ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ, κι έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς (0-0) του Έμιρειτς στο τέλος του μήνα.

Τι κι αν πριν από μία εβδομάδα έδωσαν μια παράσταση δώρο στους ποδοσφαιρόφιλους (2-2); Σήμερα (11/01) το θέαμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν για τους απανταχού φιλάθλους.

Οι μπλε του Λονδίνου μπορεί να είχαν την προϊστορία με το μέρος τους έχοντας επικρατήσεις στους 4 από τους 5 αγώνες τους κόντρα στους Κανονιέρηδες στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Σήμερα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, κάτι που θα κληθούν να κάνουν ως φιλοξενούμενοι.

Με τον Αρσέν Βενγκέρ στις κερκίδες (τιμωρημένος) και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στον πάγκο, η Άρσεναλ δεν έπεισε με την εμφάνισή της και βάσει ευκαιριών η Τσέλσι δικαιούταν ένα γκολ. Ιδίως σε εκείνη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Ντέιβιντ Οσπίνα έκανε μια έξοχη απόκρουση στην κεφαλιά του Σεσκ Φάμπεργκας. Οι δύο Λονδρέζοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 24 Γενάρη.

https://www.youtube.com/watch?v=5jr67NBgAuY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ