Τσέλσι – Άρσεναλ : Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (pic)

Τσέλσι – Άρσεναλ : Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (pic)

Στην αποστολή της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με την Τσέλσι στο League Cup συμπεριλήφθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των κανονιέρηδων στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Στις 21 Δεκεμβρίου αγωνιζόταν στη Λιβαδειά, στον πρώτο αγώνα του ΠΑΣ με την τοπική ομάδα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Περίπου είκοσι μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 10 Γενάρη, θα βρεθεί στον πάγκο της Άρσεναλ σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος συνεχίζει να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι για το League Cup (10/1, 22:00), αφήνοντάς τον όμως στον πάγκο της ομάδας.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ αποτελείται από τους Οσπίνα, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Γουίλσιρ, Τσάκα, Μπεγερίν, Μάιτλαντ-Νίλς, Ιβόμπι, Γουέλμπερ και Λακαζέτ, ενώ στον πάγκο, πέραν του Μαυροπάνου, θα βρίσκονται οι Μάκει, Μερτεζάκερ, Νέλσον, Ελνένι, Γουόλκοτ και Αλέξις Σάντσες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντόνιο Κόντε επέλεγε τους Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόσες, Καντέ, Φάμπρεγκας, Ντρινκγούότερ, Αλόνσο, Αζάρ και Μοράτα, με τις εναλλακτικές να είναι οι Εντουάρντο, Νταβίντ Λουίς, Ζαπακόστα, Μπακαγιόκο, Γουίλιαν, Πέδρο και Μπατσουαγί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιστεί έστω και για ένα λεπτό δεν θα μπορέσει στη συνέχεια να δοθεί δανεικός, αφού δεν επιτρέπεται κάποιος ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες κατά την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα και ο πάγκος της Άρσεναλ 

https://twitter.com/Arsenal/status/951166902545600512

https://twitter.com/Arsenal/status/951168630431068160

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ