«Στην αποστολή με Τσέλσι ο Μαυροπάνος» λένε οι Άγγλοι

«Στην αποστολή με Τσέλσι ο Μαυροπάνος» λένε οι Άγγλοι

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ για τον ημιτελικό του Λίγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει απόψε (10/1 22:00) την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι Κανονιέρηδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Κοσιελνί, Μονρεάλ, Οζίλ, Κολάσινατς, Ράμσεϊ και Ζιρού δεν είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Λονδίνου. Βέβαια, μένει να δούμε εάν πράγματι ο Έλληνας αμυντικός θα βρεθεί στην 18άδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Αν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Μαυροπάνος θα δημιουργηθεί ένα παράδοξο, καθώς αν δεν ολοκληρωνόταν η πώληση του στην Άρσεναλ, σήμερα θα βρισκόταν στη βασική εντεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Τώρα ίσως να αγωνιστεί στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα σε παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Μοράτα κ.ο.κ.

Επίσης, αν χρησιμοποιηθεί για κάποιο λόγο ο Έλληνας αμυντικός, τότε δεν θα μπορεί να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, καθώς θα έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο διαφορετικούς συλλόγους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ