Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 4-2

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 4-2

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 4-2 πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Άρσεναλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας του FA Cup τους Λονδρέζους που πέρυσι το είχαν κατακτήσει.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη με σκορ 4-2 κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, Άρσεναλ, πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup, αφήνοντας εκτός συνέχειας του θεσμού τους Λονδρέζους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους που είδαν στο 20′ τον Έρικ Λίτσαχ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νταβίντ Οσπίνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Κολομβιανό γκολκίπερ να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Όμως η χαρά των ποδοσφαιριστών της Νότιγχαμ δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Περ Μερτεσάκερ εκμεταλλεύτηκε την «αναμπουμπούλα» στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Γερμανό στόπερ από κοντά να κάνει το 1-1. Το παιχνίδι όμως είχε πολλές εκπλήξεις.

Ο Λίτσαχ «χτύπησε» εκ νέου στο 44′, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε ακόμη περισσότερο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Όχι μόνο οι Λονδρέζοι δεν έκαναν το 2-2 αλλά είδαν τον Μπρέρετον στο 64′ να «γράφει» το 3-1.

Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησαν να μπουν στο ματς και παραλίγο να το κάνουν όταν στο 79′ ο Ντάνι Γουέλμπεκ, μείωσε σε 3-2. Η άμυνα της Άρσεναλ ήταν άνω- κάτω όταν η Νότιγχαμ βγήκε μπροστά και κέρδισε πέναλτι στο 85′ με τον Ντόγουελ στο 85′ να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και με αυτό τον τρόπο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=-ms3cScdj4o

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ