Γιουβέντους – Τορίνο 2-0

Γιουβέντους – Τορίνο 2-0

Η Γιουβέντους ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στην Τορίνο (2-0) και πήρε μια άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου την περιμένει η Αταλάντα.

Δεν είχε όρεξη για αστεία η Γιουβέντους, η οποία έβγαλε ξανά το κυνικό της «πρόσωπο» και επικράτησε εύκολα με 2-0 της Τορίνο, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της Μεγάλης Κυρίας, η οποία πήρε το προβάδισμα μόλις στο 16’, με τον Ντόουγκλας Κόστα να σκοράρει μ’ ένα εκπληκτικό γυριστό και να ανοίγει το δρόμο της πρόκρισης για τη Γιουβέντους. Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνέχισαν να πιέζουν, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο.

To σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τη Γιουβέντους να μην αφήνει την Τορίνο να πάρει «ανάσα». Στο 67′ η Μεγάλη Κυρία «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση, όταν ο Μάντζουκιτς με σκαφτό πλασέ νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Γιουβέντους πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Αταλάντα, η οποία είχε κάνει την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο πετώντας έξω τη Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ