Τρελαίνει κόσμο το next big thing του κροατικού ποδοσφαίρου (vid)

Τρελαίνει κόσμο το next big thing του κροατικού ποδοσφαίρου (vid)

Οι Κροάτες έχουν κατά καιρούς βγάλει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης με χορό εκατομμυρίων να στήνεται γύρω από το όνομά τους. Ένας τέτοιος φαίνεται πως θα είναι και ο Φίλιπ Μπένκοβιτς.

Ο 20χρονος πανύψηλος (1,94μ) κεντρικός αμυντικός Φίλιπ Μπένκοβιτς, είναι γέννημα θρέμμα του κροατικού ποδοσφαίρου και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην ανδρική ομάδα της οποίας προωθήθηκε το 2015 σε ηλικία 18 χρονών. Κάπως έτσι ήδη έχει φτάσει να έχει 65 συμμετοχές και 5 γκολ ήδη στην καριέρα του.

Οι μεγάλες ομάδες πάντα έχουν τα ραντάρ τους στραμμένα προς τις χώρες της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας καθώς η παραγωγή ταλέντων και μετέπειτα παικτών παγκόσμιας κλάσης είναι πολύ έντονη. Κάπως έτσι ήδη έχουν αρχίσει να συνωστίζονται ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του, με τελευταίες τις Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στόουκ, Ίντερ και Σέλτικ. Όμως όπως είναι αναμενόμενο οι ιθύνοντες της Ντιναμό θέτουν σαν τιμή εκκίνησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ για να φύγει ο Μπένβκοβιτς από το Μάξιμιρ.

Ο ατζέντης του είναι ο γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα, Μάρκο Ναλέτιλιτς που πρόσφατα πραγματοποίησε την μετακίνηση του Μάρκο Πιάτσα από τη Γιουβέντους στη Σάλκε με τη μορφή δανεισμού. Ο Ναλέτιλιτς λέει για τον πελάτη του:

«Προσωπικά έχω πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του Μπένκοβιτς. Θα μπορούσε άνετα να κάνει το επόμενο βήμα και να εξελιχθεί σε κορυφαίο αμυντικό στην Ευρώπη. Ήδη πολλά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης τον παρακολουθούν και σωστά θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα του κροατικού πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ