Μίλαν – Ίντερ 1-0

Μίλαν – Ίντερ 1-0

Η Μίλαν των χιλίων προβλημάτων σε ένα κακό ντέρμπι νίκησε στη παράταση με 1-0 την Ίντερ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Copa Italia, με χρυσό σκόρερ τον Πατρίκ Κουτρόνε.

Σε ένα ακόμα Derby della Madonnina, Μίλαν και Ίντερ διασταύρωσαν τα ξίφη τους με έπαθλο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Copa Italia. Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο μπορεί να παραπαίουν στο πρωτάθλημα όμως επιβεβαίωσαν το κλισέ πως στα ντέρμπι οι φόρμες δεν μετρούν.

Η Ίντερ μπορεί να πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε μέσω της χρήσης του VAR από τον διαιτητή (που έσωσε τον Ντοναρούμα), αλλά συνολικά οι ροσονέρι ήταν οριακά καλύτεροι από την αντίπαλό τους. Είχαν δοκάρι με τον Σούσο στο 79’ και άλλες δυο καλές στιγμές με τους Σούσο (28’) και Μποναβεντούρα (65’). Το ματς όμως δεν είχε γκολ και οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί η Μίλαν στη μοναδική σοβαρή ευκαιρία των 30 αυτών λεπτών ευτύχησε να σκοράρει. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η μαγική ασίστ του Σούσο και το ένστικτο του Κουτρόνε που είχε μπει φρέσκος από τον Γκατούζο για να κάνει στο 104’ το 1-0. Γκολ που αρκούσε για την ταλαιπωρημένη Μίλαν ώστε να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Italia επί των αιώνιων αντιπάλων της και να κάνει… καλή χρονιά, με τον Γκατούζο να παίρνει παράταση ζωής στον πάγκο της.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Αντόνιο Ντοναρούμα, Ροντρίγες, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Αμπάτε (53’ Καλάμπρια), Μπίλια, Λοκατέλι (73’ Τσαλχάνογλου), Κεσί, Μποναβεντούρα, Σούσο, Κάλινιτς (75’ Κουτρόνε)

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Κανσέλο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (75’ Μπρόζοβιτς), Ζοάο Μάριο (67’ Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα (101’ Εντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ