Μίλαν – Ελλάς Βερόνα 3-0

Μίλαν – Ελλάς Βερόνα 3-0

Δεν δυσκολέυτηκε καθόλου απέναντι στην Ελλάς Βερόνα η Μίλαν, καθώς επικράτησε με 3-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Το εμπόδιο της Ελλάς Βερόνα δεν αποδείχθηκε υψηλό για τη Μίλαν. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε με 3-0των Βερονέζων και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου την περιμένει η συμπολίτισσα Ίντερ.

Οι Ροσονέρι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 30’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0, με τα γκολ των Σούσο (23’) και Ρομανιόλι (30’). Το γκολ του Κουτρόνε στο 55’ έκανε το σκορ 3-0 και κάπου εκεί η πρόκρισή κλείδωσε. Οι παίκτες του Γκατούζο έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα με τον τερματοφύλακα της Βερόνα, Μάρκο Σιλβέστρι, να κρατάει το σκορ σε λογικά επίπεδα.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια 3-2

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Φιορεντίνα σε ένα ματς θρίλερ επικράτησε με 3-2 της Σαμπντόρια και προκρίθηκε και αυτή στα προημιτελικά. Το σκορ για τους Βιόλα άνοιξε μόλις στο 2’ ο Μπαμπακάρ, με τον Μπαρέτο να ισοφαρίζει στο 39’ για τους Γενοβέζους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59’ ο Βερετούτ έδωσε ξανά το προβάδισμα με πέναλτι στην ομάδα της Φλωρεντίας, για να φέρει το ματς στα ίσα στο 77’ ο Ραμίρες πάλι με πέναλτι. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο και θα πήγαινε στην παράταση, ο Βερεντούτ με ένα ακόμα πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε την πρόκριση στην Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ