Καταιγιστική η Βασιλεία, κέρδισε 6-1 σε φιλικό

Καταιγιστική η Βασιλεία, κέρδισε 6-1 σε φιλικό

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, για τον 2o προκριματικό γύρο του Champions League, Βασιλεία, κέρδισε με σκορ 6-1 την Ράππερσβιλ - Τζόνα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας.

Σε φιλικό προετοιμασίας η Βασιλεία επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Ράππερσβιλ – Τζόνα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Το φιλικό που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Βασιλείας, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει δύο γρήγορα γκολ με τους Κάμπο και Οκαφόρ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Βασιλείας να πετυχαινει άλλα δύο γκολ, με τους Αγιέτι και Στόκερ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα ήταν μέτρια κι αυτό είχε να κάνει με τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές. Η Βασιλεία πέτυχε άλλα δύο τέρματα Αφιμίκο Πουλουλού και Ντιμίτρι Ομπερλίν στο τελικό 6-1. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ομλέν, Τσάκα, Πετρέτα, Φράι, Μπαλάντα, Τσούφι, Κουζμάνοβιτς, Στόκερ, Κάμπο, Οκαφόρ και Αγιέτι. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους Ελβετούς είναι το Σάββατο (30/6), στο οποίο θα αντιμετωπίσουν το Μόναχο 1860.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ