Αυτά δίνει το ΑΠΟΕΛ σε ΠΑΣ Γιάννινα και Κόντε

Αυτά δίνει το ΑΠΟΕΛ σε ΠΑΣ Γιάννινα και Κόντε

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσφέρει στην ομάδα των Ιωαννίνων 600.000€, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να ζητάει το ποσό της ρήτρας, ενώ στην πλευρά του ποδοσφαιριστή 400.000€. Τι λέει ο Ισπανός επιθετικός για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της κυπριακής ομάδας.

Από σήμερα άλλη μια ομάδα προστέθηκε στις ενδιαφερόμενες για τον Πέδρο Κόντε. Το ΑΠΟΕΛ, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, μπήκε στις συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού. Η κυπριακή ομάδα, σύμφωνα με ενημέρωση που έρχεται από τη Λευκωσία, έχει βγει στην αγορά αναζητώντας επιθετικό και πιστεύουν πως με το ενδεχόμενο απόκτησης του Κόντε θα έχουν λύση ένα σημαντικό πρόβλημα τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ήρθε σε επαφή με τους Γιαννιώτες προσφέροντας 600.000€ για την αγορά του παίκτη.

Η απάντηση που έλαβε ο κύπριος παράγοντας από τους Ζωσιμάδες ήταν αρνητική, καθώς ο Γιώργος Χριστοβασίλη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό σε κάθε ενδιαφερόμενο πως μόνο αν αποδοθεί 100% η ρήτρα που έχει ο ποδοσφαιριστής θα συναινέσουν στον ΠΑΣ για την μετακίνηση του Κόντε. Οι Γιαννιώτες θέλουν 800.000€, με τη διαφορά να είναι μικρή και πολύ εύκολα, αν το θέλουν στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να καλυφθεί.

Στην πλευρά του ποδοσφαιριστή οι κύπριοι προσφέρουν 400.000€, σχεδόν τα τριπλάσια απ’ αυτά που λαμβάνει αυτή την στιγμή ο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή για τον παίκτη, όμως δεν είναι στο δικό του χέρι για να πάρει την απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Από σήμερα, ο ΠΑΟΚ, απέκτησε έναν αντίπαλο στην απόκτηση του Κόντε, κι αν στην Τούμπα δεν αποφασίσουν σύντομα για το θέμα του επιθετικού, τότε μπορεί να χαθεί ο Ισπανός επιθετικός, μέσα από τα χέρια τους.

Ο Πέδρο Κόντε έδειξε κολακευμένος από το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις που έκανε στην κυπριακή ιστοσελίδα, balla.com.cy. «Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μου αρέσει πολύ που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει».

Για το αν έχει επαφές με τους «γαλαζοκίτρινους»: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Χαίρομαι που είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ότι είμαι στους παίκτες που θέλει στην ομάδα και τον ευχαριστώ για τα λόγια του, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, έχουν υπάρξει επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο».

Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και να πάω σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να συνεχίσω, θέλω να εξελιχθώ και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΣ γνωρίζει την επιθυμία μου, θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ