Ρίχνει… χρυσάφι για την άνοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ρίχνει… χρυσάφι για την άνοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Οπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ξοδέψει πολλά χρήματα, προκειμένου να ενισχύσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ έτσι ώστε να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τον στόχο της ανόδου.

Διατεθειμένη να κινηθεί πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι αυτός καθώς στόχος την επόμενη αγωνιστική είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League. Πέρσι η Νότιγχαμ είχε τερματίσει στην 17η θέση της κατάταξης

Ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται, είναι αυτά των Ζοάο Καρβάλιο και Ντιόγκο Γκονσάλβες που ανήκουν στη Μπενφίκα.

Ο Καρβάλιο είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως μέσος, ενώ αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τότε το ποσό που θα καταβληθεί θα αποτελέσει ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα η τιμή του υπολογίζεται στα 13,2 εκατομμύρια λίρες Αγγλίες, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ της Νότιγκχαμ είχε σημειωθεί το 2014 για την απόκτηση του Μπριτ Ασσομπαλόνια. Τότε είχαν καταβληθεί 5,5 εκατομμύρια λίρες.

Οσον αφορά τον Γκονσάλβες είναι επίσης 21 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση και τα άκρα. Και αυτός βρίσκεται κοντά στη Νότιγχαμ, αλλά με τη μορφή του δανεισμού.
Όπως σημειώνει το άρθρο, «ο φιλόδοξος Ελληνας εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τον προπονητή της ομάδας Αϊτόρ Καράνκα έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου».

Επίσης το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει και άλλους μεταγραφικούς στόχους, όπως ο 23χρονος Τζακ Μάριοτ της Πιτέρμπορο, ο οποίος πέτυχε 33 τέρματα στην League.
Από την άλλη, η Νότιγχαμ ενδέχεται να πουλήσει τον αξιόλογο αμυντικό της Τζο Γουόραλ, 21 ετών, καθώς για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπέρνλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ