Βέρνμπλουμ : Απέρριψε πρόταση της Ζενίτ

Βέρνμπλουμ : Απέρριψε πρόταση της Ζενίτ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ απέρριψε πρόταση από τη Ζενίτ καθώς όπως είπε στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα σε ομάδα της Ρωσίας.

Στον ΠΑΟΚ, μπορούν να χαμογελούν καθώς ο Πόντους Βέρνμπλουμ απέρριψε επίσημη πρόταση της Ζενίτ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρωσία ο 31χρονος μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει μπει στο μικροσκόπιο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μία από αυτές είναι και η Ζενίτ, με τον 31χρονο μέσο να απαντάει αρνητικά καθώς όπως εξήγησε θέλει να αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός Ρωσίας.

Στον Δικέφαλο, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη νιώθουν πιο ήσυχη καθώς θεωρούσαν πως μόνο ομάδες από την Ρωσία θα μπορούσαν να αποσπάσουν την υπογραφεί του Βέρνμπλουμ λόγω της οικονομικής ευρωστίας τους. Αυτό σημαίνει πως στη μάχη για την απόκτηση του Σουηδού χαφ ο ΠΑΟΚ παίζει μόνος καθώς καμία ομάδα εκτός Ρωσίας θα μπορέσει να καταθέσει ανάλογη πρόταση που θα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ