Ναϊνγκολάν : «Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι γιατί ντρέπονται»

Ναϊνγκολάν : «Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι γιατί ντρέπονται»

Ο Ρατζά Ναϊνκγολάν παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζήτηση στο Βέλγιο, ενώ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από το προσεχές Μουντιάλ.

Λίγες μέρες αφότου έμαθε ότι έμεινε εκτός αποστολής από την εθνική Βελγίου για το προσεχές Μουντιάλ, ο Ρατζά Ναϊνκγολάν παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζήτηση, στη βελγική τηλεοπτική εκπομπή «Gert Late Night».

Ο 30χρονος μέσος της Ρόμα μίλησε για τους ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως «υπάρχουν παίκτες που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι γιατί ντρέπονται. Οι ποδοσφαιριστές είναι γνωστοί για τις όμορφες γυναίκες γύρω τους».

Για τον ίδιο και τη σχέση του με το γυναικείο φύλλο, είπε: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να πεις όχι στις γυναίκες. Παρότι είμαι παντρεμένος, δεν είμαι άγγελος, αρκεί να μη βγαίνει κάτι προς τα έξω…».

Τέλος, για την επιλογή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αφήσει εκτός Μουντιάλ, απάντησε με ψύχραιμο τρόπο, αλλά και με σαφείς αιχμές για την αιτιολόγηση της επιλογής του Ισπανού τεχνικού.

«Δεν πιστεύω ότι με άφησε εκτός για λόγους τακτικής, γιατί παίζω στη Serie A, το καλύτερο πρωτάθλημα που υπάρχει όσον αφορά στην τακτική. Είχαμε μία περίπλοκη σχέση. Ένα καλό παράδειγμα ότι καμιά φορά ο νεότερος μπορεί να είναι ο δάσκαλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ