Κάρντιφ : Στο στόχαστρό της ο πρώτος στόχος του Νταμπίζα για την επίθεση του Παναθηναϊκο

Κάρντιφ : Στο στόχαστρό της ο πρώτος στόχος του Νταμπίζα για την επίθεση του Παναθηναϊκο

Η αγγλική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Ματ Ντάρμπισιρ που αποτελεί πρώτο στόχο του Νίκου Νταμπίζα για την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Η Κάρντιφ ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την επάνοδό της στην Premier League και σχεδιάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο προπονητής του συλλόγου, Νέιλ Ουόρνοκ, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ματ Ντάρμπισιρ.

Ο Άγγλος φορ της Ομόνοιας έκανε εξαιρετική σεζόν σκοράροντας 23 γκολ σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Από τότε που αποχώρησε από την Αγγλία (για δεύτερη φορά) και την Ρόδεραμ το 2016 έχει βρει τον καλό του εαυτό και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον τεχνικό της Κάρντιφ. Ο 69χρονος προπονητής γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στη Ρόδεραμ όταν ο πρώτος είχε σώσει από υποβιβασμό την ομάδα τη σεζόν 2015-16.

Να αναφέρουμε ότι προ ημερών είχε υπάρξει σενάριο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Ντάρμπισιρ. Ο 32χρονος άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού μάλιστα, αποτελεί πρώτο στόχο του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων, Νίκου Νταμπίζα, όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ματ Ντάρμπισιρ λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μένει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με το μέλλον του Άγγλου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ