Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Παπαγιαννόπουλος!

Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Παπαγιαννόπουλος!

Στην Κοπεγχάγη για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να ανακοινώνεται κι επίσημα από τον σύλλογο.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Κοπεγχάγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μετά από μια εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Έστερσουντ.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν πολύ χαρούμενος κατά την παρουσίασή του και στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ανέφερε τα εξής: «Το βλέπω ως ένα μεγάλο βήμα για να προχωρήσω στην καριέρα μου. Έχω περάσει πολύ καλά στην Έστερσουντ, αλλά ανυπομονώ πραγματικά για αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Η Κοπεγχάγη είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Σκανδιναβίας και η κορυφαία ομάδα σε διεθνές επίπεδο».

Ο Παπαγιαννόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΪΚ Στοκχόλμης, εν συνεχεία (2008) εντάχθηκε στο δυναμικό της Βάσμπι, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Ακρόπολις, ενώ η τετραετία (2011-2015) τον βρήκε στην Ασιρίσκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για να επιστρέψει ένα χρόνο αργότερα στην Έστερσουντ. Ο Έλληνας αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Έρικ Γιόχανσον στη δανέζικη ομάδα, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για να επιστρέψει στη Σουηδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ