Θέλει τον Μιχάλη Γρηγορίου η Αντάλιασπορ

Θέλει τον Μιχάλη Γρηγορίου η Αντάλιασπορ

Η Αντάλιασπορ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του πρώην προπονητή του Πανιωνίου, Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε συζητήσεις με την διοίκηση της Ανταλιασπόρ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας, βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Έλληνας προπονητής, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό, έχει εκφράσει την επιθυμία να εργασθεί εκτός Ελλάδας και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται το «φλερτ» με την ομάδα που εδρεύει στην Αττάλεια.

Στις πρόσφατες θητείες του στην Κέρκυρα και -κυρίως- στον Πανιώνιο, ο Γρηγορίου έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής, προκαλώντας το ενδιαφέρον ανθρώπων που ασχολούνται με το διεθνές ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος τεχνικός, έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και σίγουρα η περίπτωση της τουρκικής ομάδας αποτελεί προτεραιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι εντός του προσεχούς 15ημέρου, θα υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις και θα διαπιστωθεί, εάν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν να συνεργαστούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ